Regula 111: 1 m² 1 EUR 1 an

Este posibil să se plătească o taxă de utilizare a terenului de 1 EUR pe metru pătrat și pe an pentru această cerere? Aceasta a fost modificată în cazul utilizării parțiale și al naturii parțiale.


Regula 111: 1 m² 1 EUR 1 an
Este posibil să se plătească o taxă de utilizare a terenului de 1 EUR pe metru pătrat și pe an pentru această cerere? Aceasta a fost modificată în cazul utilizării parțiale și al naturii parțiale.

  1 EUR / m² / an Taxa de utilizare a terenurilor


500 EUR pe an pentru 500 m² de teren pentru propria casă? La prețuri accesibile!

5.000 de euro pe an pentru o hală de fabrică de 5.000 m² în care se realizează anual o cifră de afaceri de câteva milioane de euro? Nici o problemă!

18 miliarde de euro pe an pentru 18.000 km² de zone de trafic în Germania? Trebuie să existe o modalitate de a distribui această sumă în mod echitabil între cele 46 de milioane de mașini și toate autobuzele, camioanele și motocicletele.

  Utilizarea evaluării


166 de miliarde de euro pentru 166.000 km² de teren agricol? Agricultura pe scară largă este departe de a putea plăti chiar și 10 cenți pe m². În acest caz, devine necesară introducerea unei evaluări a utilizării. Cât de asemănător este terenul cu natura? Există o pășune de munte și sunt vaci care pasc. Vegetația este foarte apropiată de natură. Ar putea fi evaluată la 1 este 5% utilizare.

Dacă randamentul este de 1 litru de lapte pe metru pătrat, acest lucru ar însemna între 1 și 5 cenți pe litru.

Dar ce se întâmplă dacă vaca nu mănâncă singură acolo, ci un tractor seceră totul? Ar putea fi evaluat la 2 este 20% rata de utilizare.

Un câmp de porumb, pe de altă parte, este un mediu ostil, plin de substanțe chimice. 100% utilizare, pentru că 0% natură.

8,5 t de porumb de pe un ha. Vânzarea aduce 1.250 EUR. Tractorul consumă 100 l de diesel agricol ieftin[/a]. Toate substanțele chimice care sunt pulverizate, costurile proporționale pentru achiziționarea și întreținerea tractorului.

Această sumă este compensată cu 10.000 EUR din impozitul pe utilizarea terenurilor.

  Evaluarea naturii


Cum contribuie această zonă la biodiversitate? Puteți face o estimare rapidă pe suprafața lunii: 0. Dar cum rămâne cu zonele deșertice? 0 sau 1%?

  Discuțiile politice de mâine


Aceasta nu este menită să rezolve toate discuțiile politice de mâine, ci să stabilească noile teme. În loc să discutăm la nesfârșit despre curbele de progresie a impozitelor, un subiect ar fi atunci ce condiții trebuie să îndeplinească o pășune alpină pentru a fi clasificată la 1 în evaluarea utilizării? Perioadele de tranziție până când un câmp de porumb va fi clasificat la 100.

Civilizația de 1000 m² Civilizația de 1000 m²
Mai mult spațiu pentru natură, mai mult spațiu pentru oameni, sfârșitul risipei de terenuri prin utilizarea ineficientă, sfârșitul distrugerii naturii din cauza ineficienței absurde.


Riscul agriculturii pe scară largă Riscul agriculturii pe scară largă
Sistemele ineficiente nu numai că distrug natura prin spațiul enorm pe care îl ocupă, dar sunt și nesigure și pot fi exploatate doar cu un efort enorm.


Exemplu Germania Exemplu Germania
Cu 233 de locuitori pe km², Germania este de patru ori mai dens populată decât media mondială. Iată cum funcționează societatea de 1.000 m² și 100 de energie regenerabilă.


          Regula 111: 1 m² 1 EUR 1 an: Este posibil să se plătească o taxă de utilizare a terenului de 1 EUR pe metru pătrat și pe an pentru această cerere? Aceasta a fost modificată în cazul utilizării parțiale și al naturii parțiale. https://1000m2.pege.org/111-ro/