Exemplu Germania

Cu 233 de locuitori pe km², Germania este de patru ori mai dens populată decât media mondială. Iată cum funcționează societatea de 1.000 m² și 100 de energie regenerabilă.


Exemplu Germania
Cu 233 de locuitori pe km², Germania este de patru ori mai dens populată decât media mondială. Iată cum funcționează societatea de 1.000 m² și 100 de energie regenerabilă.

  Mai multă natură prin case de superioritate climatică


Cu proiectul GEMINI next Generation, ideea de casă este complet redefinită: Producția de energie, producția de alimente, impermeabilizarea negativă a solului fac posibilă respingerea utilizării ineficiente a terenurilor.

Din cauza acestor caracteristici, există noi zone de locuire în care se pot construi doar case de calitate superioară din punct de vedere climatic, unde terenul costă la fel de mult ca un teren agricol. Aceste noi zone de așezare sunt terenuri pentru energie și hrană în cadrul zonării.

În cadrul simulării, fiecare 500 km² sunt redistribuiți în utilizarea terenurilor. Pădurea, apa și pajiștile (hrană pentru animale) sunt presupuse a fi utilizate fiecare cu 5%, iar restul cu 100%.


Terenuri pentru energie și hrană Pasaj pe 500 km² Total
Zona 600 m² 500 km²
Din care drum 0 m² 80 km²
Locuitori 2 1.400.000
Fotovoltaice 40 kW 28 GW
Stocarea energiei electrice 120 kWh 84 GWh
Grădinărit vertical Aeroponic 60 m² 42 km²
Animație Stop Start
Tipul de utilizare Cod de culoare Schimbare Total
Terenuri pentru energie și hrană
    -                
Clădiri vechi
    -                
Recreere
    -                
Trafic Drumuri
    -                
Terenuri diverse și terenuri în paragină
Pădure
    -                
Apă
    -                
Pajiște (hrană pentru animale)
    -                
Alimente
    -                
Energie și materii prime
    -                
 
  Zona Suprafața evaluată pe cap de locuitor
Zone cu utilizare 100%.
Zone cu o utilizare de 5%.
TotalO proporție din ce în ce mai mare a populației locuiește în zone nou construite pentru energie și hrană până la 80r ajunge. Surplusul de energie solară este utilizat cu energie la metanol și este folosit pentru a suplimenta producția redusă de energie solară în timpul iernii de către centralele electrice cu ciclu combinat.

Pentru stocarea metanului, în Germania sunt deja disponibili 24 km³ de depozite subterane de gaz în 2020. Aceasta reprezintă 240 TWh de energie chimică, care poate fi transformată în 144 TWh de energie electrică cu ajutorul centralelor electrice cu ciclu combinat.

Civilizația de 1000 m² Civilizația de 1000 m²
Mai mult spațiu pentru natură, mai mult spațiu pentru oameni, sfârșitul risipei de terenuri prin utilizarea ineficientă, sfârșitul distrugerii naturii din cauza ineficienței absurde.


Regula 111: 1 m² 1 EUR 1 an Regula 111: 1 m² 1 EUR 1 an
Este posibil să se plătească o taxă de utilizare a terenului de 1 EUR pe metru pătrat și pe an pentru această cerere? Aceasta a fost modificată în cazul utilizării parțiale și al naturii parțiale.


Riscul agriculturii pe scară largă Riscul agriculturii pe scară largă
Sistemele ineficiente nu numai că distrug natura prin spațiul enorm pe care îl ocupă, dar sunt și nesigure și pot fi exploatate doar cu un efort enorm.


          Exemplu Germania: Cu 233 de locuitori pe km², Germania este de patru ori mai dens populată decât media mondială. Iată cum funcționează societatea de 1.000 m² și 100 de energie regenerabilă. https://1000m2.pege.org/germany-ro/